image_info.gif

image_databse.gif

image_media.gif

 

Dj's & Acts

 

Content

 

Arts & Visuals

IdéFixe

minimal/electro

Meister

techno/ electro

Doc Rogers

progressive

Dj King Con

progressive

Dj LP Tyer

breaks

Dj Remedy

progressive/electro

Dj Rockid

house

Dj Sandeep

deephouse

Dj Steelo

progressive

Dj PM

progressive

Longplayers

live act

The Architects

live act

 

 

Een decennium geleden ben ik in het commerciële housecircuit met draaien begonnen bij de Delftse club Lorre en de toenmalige Delftse radiozender Energy. Mijn grote helden toen waren de mannen uit clubs als de Roxy en de iT.
Als student en dj was ik vaak een graag geziene gast op menig studentenfeest en langzamerhand begonnen de optredens zich op te stapelen.
Zo kwam ik ook in contact met organisaties die aan wedstrijden deden en de uitnodiging voor de Diesel-U-Music contest die ik tijdens mijn wekelijkse job bij de Delftse platenzaak Sounds kreeg, nam ik met open armen in ontvangst. Het bleek een klapper te zijn! Drie maanden later stond ik in het Olympisch stadion in Amsterdam het publiek een fijne progressive set voor te schotelen.
De vleugjes electro die toen al in mijn set te horen waren zijn nu uiteindelijk de leidraad voor mijn muzikale voorkeur. Ik draai nu een mix van progressive, minimal, electro en tech-house tijdens de FORM-feesten, die ik zelf in Delft organiseer.
Bij deze feesten brengen wij meerdere disciplines bij elkaar waardoor de avond waarop de bezoeker langs komt, op een breed spektakel wordt getrakteerd. FORM wordt langzamerhand een platform waardoor jong talent de kans krijgt zich breder te presenteren en via het web meer aandacht krijgt; een kans die ik tien jaar geleden niet had afgeslagen.
Reinder Douwes aka dj Remedy 2007

 

Zerahja Kartono

arts

Micha de Bie

visuals

Jarno

visuals

Eyesupply

visuals

Robin Slierendregt

visuals

Jasper Fijnvandraat

arts

Patrick de Bruijn

arts

Chris van Diemen

arts

Symen Veenstra

arts

Joost van den Bosch

arts

David Smeulders

visuals